Tjenester

Med corporate- og startup-erfaring hjelper vi våre kunde med å oppnå sine mål innen design, koding og mobilutvikling.

 
Startups

Ikke bare starter og driver vi våre egne startups, men vi investerer i startups gjennom Thorgate Ventures. Hvis du har en god idé og er på jakt etter kunnskap eller finansiering, hører vi gjerne fra deg.

Startup-rådgiving

Vi kjenner vårt fagfelt. Vår grunnleggere kommer fra blant annet GateMe, PlanetOS, og andre steder. Vi har også kickstartet mange tech-relaterte events, inkludert Latitude59 conference, Estonian ICT week og Summer of Startups. Kontakt oss slik at vi kan gjøre din startup til en suksess.

Team building

Vi vet at dere allerede har et flott team, og det er derfor vi ønsker å være drivkraften som hjelper dere med å oppnå maksimal effektivitet gjennom design og kompetanse innen teknologi og markedsføring. I tillegg kan vi hjelpe til ved å lære bort våre ferdigheter. Våre grunnleggere fungerer som rådgivere for flere startups, så du kan være trygg på at vi bygger suksessfulle team.

Finansiering

Hvis vi ser et potensial i dere, så vil vi ofte investere i dere. Vi er også behjelpelige med å skaffe mer finansiering fra angel investors eller venture capital. Vi har tidligere vunnet Seedcamp, så vi kjenner personlig både europeiske og amerikanske investorer. Vi er også knyttet til en gruppe aktivister som samler de fleste ledere innen den europeiske tech-scenen.

Product consulting

Meeting

We always start our product analysis with a face to face meeting, where you have the possibility to describe your ideas and vision.

Analysis

Next step is a thorough analysis on our part where we go deep in finding the best solution for your needs.

Solution

Finally we offer a solution to your problem. We tell you exactly what to do next – be it a Lean Requirements Workshop or starting with design and development.

Lean Requirements Workshop

Lean Requirements analysis is the first part of our digital product development process.

Lean Requirements

Through this workshop we aim to create the first live and usable version of your idea. We build a prototype that has the minimum number of features while still looking good. The goal of a lean requirements workshop is to test the business hypothesis and the engagement of the customer.

Product analysis

The lean requirements workshop allows us to define the minimum features needed for the digital product and come up with a detailed scope document with user-flows and database architecture. This phase is always necessary before the design and development begins.

Final result

Our specialists create a detailed scope document that includes all of the user-flows and the full database architecture for the prototype. With the scope document you can go to any product development agency and they know where to start work.

Produktdesign

Kartlegging av behov

Vår designprosess begynner ved at vi møter våre kunder for å forstå deres behov. Vi definerer hensikten med våre tjenester, hva målene er og hvem målgruppen er.

Demonstrasjon

Basert på resultatene fra første kundemøte, presenterer vi flere løsninger samt at vi skaper en visuelt utarbeid demonstrasjon. Dette gjør det mulig for vår kunder å utforske et interaktiv skjelett på hvordan den endelige utformingen vil se ut ved å klikke gjennom interessepunkter.

Validering

Vi sørger for at reelle brukere liker og forstår vårt design ved å sende testversjoner for gjennomgang. De kan stille en rekke spørsmål, slik at kunden kan være sikker på at det er er enkelt å forstå og behagelig å bruke. Designelementene blir så sluttført basert på tilbakemeldinger.

Web-utvikling

Vi starter med å bygge en konseptuell modell som inneholder strukturen og atferdsmønstret til den fremtidige løsningen (systemarkitektur).
Så snart modellen er på plass, begynner vi med selve kodingen.

Utviklingsprosessen

Vårt team bruker en smidig utviklingsmetode kalt ‘scrum’, der selve IT-utviklingen er delt inn i ukentlige 'sprinter'. Hver sprint begynner med et møte der målene for sprinten blir avtalt. Derfor vet våre kunder nøyaktig hva som skal fullføres innen slutten av hver uke. Vi har også daglige scrum-møter for å identifisere potensielle 'hindre' slik at vi kan løse disse effektivt dersom de dukker opp.

Teknologier

Vår ryggrad inkluderer Python og Django framework, React.js for front-end og PostgreSQL for databaser. Vi jobber selvfølgelig også med andre teknologier dersom et prosjekt krever dette. Våre partnere tilbyr ekspertise innen disse områdene, og våre egne utviklere har mer enn ti års erfaring med å skrive pen og godt dokumentert kode.

Mobilutvikling

Vi har erfaring med å utvikle native applikasjoner på både Android og iOS samt andre mobile webløsninger.

API-utvikling

Så snart din mobilapp inneholder noen form for data så er API nødvendig for å kommunisere med databasen. Vi har omfattende erfaring med å bygge systemer for back-end og vi hjelper gjerne våre kunder med å utvikle en API til egne mobilapplikasjoner.

Native apper

En native app er en app bygget for spesifikke mobile enheter som iPhone eller Android. Vi er spesialister på å utvikle slike og tar høyde for verdien av en perfekt brukeropplevelse.

Mobiloptimalisert nettløsning

Ønsker du at en mobilløsning skal fungere på alle enheter bør du velge en mobiloptimalisert nettløsning. Native apper pleier å ha bedre UX enn mobile enheter, men mobiloptimaliserte nettløsninger er et kostnadseffektivt alternativ hvis du er på jakt etter tilgjengelighet på tvers av flere enheter og nettlesere.