Lagerstyring

Tømmer har vært en hovedeksportvare for Estland i mange år. Vi har gjort denne tradisjonsrike industrien mer effektiv ved å utvikle programvare for lagerstyring til tømmerindustrien.

 
Design
Mobil
Utvikling

Prosjektoversikt

Vi har faktisk designet to tilsvarende prosjekter: Metsaladu for Artiston og Vaheladu for Eesti Puidumüügikeskus. Begge løsningene hjelper ledere med å følge med på trevirket når det flyttes fra skogen til sagbruket eller skipet. De kan nå i sanntid se hvor mye tre som fortsatt er i skogen, hvor mye som er på midlertidig lager og hvor mye som er på vei til hovedlageret.

Integrasjon med ELVIS

Både Metsaladu og Vaheladu er integrert med Estisk elektronisk fraktbrev informasjonssystem (ELVIS). ELVIS gir en mulighet for å erstatte obligatoriske transportdokumenter med elektroniske versjoner og derav betydelig øke leveringskapasitet og kvalitet på informasjonsflyten mellom handelspartene.

Besøk Metsaladu Besøk Vaheladu

Designet for tømmerindustrien

Vi tok med flere skogeiere i design- og utviklingsprosessen for å skreddersy et produkt som tømmerindustrien virkelig trenger.

Omfattende UX-testing

Vi skisserte designet og testet det nøye på alle brukergruppene som skulle benytte løsningen. Vi ga dem forskjellige oppgaver og observerte hvordan de brukte det. Dette ga oss detaljert innsikt i arbeidet med UX-designet.

Skalerbar teknologi

Både Metsaladu og Vaheladu er skrevet i Python. Begge bruker Django framework og PostgreSQL database. Disse teknologiene er også brukt av Instagram og mange andre populære apper.

API for utviklere

Vi har også laget en API for Vaheladu, slik at andre applikasjoner - Metsahaldus, for eksempel - kan intergreres med den.

Brukeropplevelsen (UX) er nøkkelen.

Ved bruk av Invision (www.invisionapp.com) kan vi identifisere UX-problemer før vi skriver en eneste linje med kode.

Utbredt programvare

Nesten alle de store skogeierene I Estland bruker nå Vaheladu, inkludert Stora Enso og Valga Puu. Metsaladu for tiden brukt av Artiston og deres forretningspartnere.

>170
AKTIVE SELSKAPER
>1k
Aktive brukere
>100k
FRAKTBREV LAGD

Klart for global lansering

Både Metsaladu og Vaheladu er nå i bruk hos estiske sleskaper, men de er også klare for bruk globalt. Hvis du tror du kan ha nytte av denne type software, så kontakt oss via tallinn@thorgate.eu.

Flott investeringsmulighet

Både Vaheladu og Metsaladu er klare for å ta imot investorer. Hvis du er interessert i denne type teknologi så kontakt oss via tallinn@thorgate.eu for mer informasjon om denne muligheten.

Thorgate vet eksakt hvordan tømmerindustrien fungerer.

- Einar Rannula, CEO of Eesti Puidumüügikeskus