Sportlio

Profiler på atleter fra hele verden.

 
Design
Startup-kunnskap
Utvikling

Prosjektoversikt

IT-startups er bygget med lidenskap. Den estiske atleten Mikk Meerents hadde en lidenskap og vi bidro med vår kunnskap om hvordan man etablerer et nytt selskap. Ivar var Thorgate sin hovedprosjektleder for IT. Han hadde ukentlige møter med kunden og hjalp til med produktutviklingen. I løpet av to måneder greide Mikk å finansiere prosjektet og den første versjonen av ideen var lansert.

Bygget for global lansering

Vi bygde ikke Sportlio bare for det estiske markedet, men planla å være globale fra første stund. Den inkluderer nå profiler av atleter fra hele verden.

Besøk prosjektet

Facebook for atleter

Hovedideen til Sportlio var å lage en online profil for atleter hvor de kan dele resultater skrive oppdateringer og samle fans – alt for å finne sponsorer.

MVP på 48 timer

Det tok 48 timer å tenke ut et ”minimum viable product" (MVP), skissere det og kode den. Hovedmålet var å få testet om atleter ville registrere seg, lage profil, dele resultater og skrive oppdateringer.

Betalansering

Vi lanserte Sportlio i september 2014 i Estland. Like etter snappet den lokale nyhetsportalen opp dette, kringkastet det, og innen et par måneder hadde vi mer enn 300 profiler registrert av atleter.

Validering

Vi jobber nå med en kundevalidering for å gjøre Sportlio bedre for atletene. Det inkluderer blant annet tilbakemelding fra brukerne, overvåke nøkkeltall (KPI) og utforme A/B-tester.

 
 

Økende interesse

Per i dag er det mer enn 1000 atleter fra mer enn 20 land som har registrert sine profiler på Sportlio og tallet øker hver eneste dag.

Berømte atleter

Flere kjente atleter i verdensklasse har sine profiler på Sportlio, som Gerd Kanter, Marko Albert, Risto Mätas, osv. De hjelper oss å gjøre Sportlio til det beste verktøyet for atleter til å finne gode sponsorer.

Skalerbar teknologi

Vi valgte å skrive Sportlio i Python og Django framework. Begge har blitt brukt til å lage skalerbare løsninger. Blant annet er Instagram også skrevet i Python og Django.

>2k
ATLETER
>30
LAND
>4k
INNLEGG

Grafen viser registreringsutvikling over tid

Ser etter teammedlemmer

Sportlio ser hele tiden etter nye medlemmer til teamet vårt: IT-utviklere, forretningsutviklere, og markedsførere. Hvis du deler vår visjon, ta kontakt med vårt team. Send CV og en presentasjon av deg selv til info@sportlio.com.

God investeringsmulighet

Sportlio er også klare til å ta imot investorer. Hvis du liker ideen og har lyst til å investere, ta kontakt med oss på info@sportlio.com for å lære mer om vår forretningsfilosofi.

Thorgate gjorde min ide til virkelighet.

- Mikk Meerents, CEO of Sportlio