Veebimajutus

Veebimajutus, mer enn bare en hosting-leverandør.

 
Design
Startup-kunnskap
Utvikling

Prosjektoversikt

Veebimajutus har vært på markedet i 15 år. De ble til i en tid da PHP var det mest populære programmeringsspråket. I dag har verden forandret seg og det er ikke lenger mulig å gjøre alt med bare PHP. Vi ga dem en hjelpende hånd og konverterer nå deres kode til Python slik at de kan fortsette å tilby den mest brukervennlige hostingtjenesten i Estland.

UX er nøkkelen

Veebimajutus er ikke bare en hosting-leverandør. Målet deres er å tilby den beste brukeropplevelsen til kundene. Thorgate er virkelig stolte av å dele denne visjonen og vi er veldig glade for å være en del av denne reisen.

Se prosjektet live

Nr. 2 hosting-leverandør i Estland

Veebimajutus er for tiden den nest største hosting-leverandøren i Estland. Vi hjelper dem med å bli #1 i det estiske markedet.

Ikke bare koding

Vi skriver ikke bare koden for Veebimajutus, men designer A/B tester, forbedrer UX, gir forretningsråd og prøver ut nye markedsføringsstrategier sammen. Vi er partnere.

Webside

Vår hovedinnsats så langt har vært fokusert på websiden til Veebimajutus, da dette er den viktigste salgskanalen deres. Vi har testet eksisterende løsninger, gjort dem bedre og enklere å bruke og lagd nye løsninger.

Selvbetjening

Vi har også redefinert hele deres selvbetjeningssystem og jobber for tiden med arkitekturen. Den nye selvbetjeningen er skrevet i Python og vil mest sannsynlig lanseres sommeren 2017.

 
 

Bedret markedsposisjon

Thorgate og Veebimajutus har vært partnere i mer enn ett år så langt. I samarbeidsperioden har vi økt trafikken deres med mer enn 39%. Målet for neste år er å doble dette resultatet!

Bedret konverteringsrate

Også konverteringsraten har økt med mer enn 10% sammenlignet med tiden før samarbeidet startet. Det har vært mye tenking, planlegging og A/B-testing gjennom hele perioden.

Økt omsetning

Økninger i både trafikk og konverteringsratio har gitt 25% høyere omsetning for Veebimajutus. Det er flott å se disse tallene og det viser at vi er på rett spor.

>39%
ØKT TRAFIKK
>10%
ØKT KONVERTERINGSRATE
>25%
ØKT OMSETNING

Vi integrerte Mixpanel Analytics

Det er et ordtak som sier "Hvis du ikke kan måle det, kan du ikke forbedre det". Det er så sant som det er sagt, og derfor har vi integrert det kraftige analyseverktøyet Mixpanel til Veebimajutus. Mixpanel hjelper til med å måle resultatet av hver endring man gjør på siden så man slipper å gjette resultatet.

De beste Python-utviklerne du kan finne i Estland.

- Margus Merilai, CEO hos Veebimajutus